Koleksioni i ri

Ejani vizitoni showroom tonë për të parë koleksionet më të reja për mobilimin e shtëpisë suaj!

       outdoor

NJË KOPËSHT KOMOD

Ambientet e jashtme të shtëpisë apo hoteleve janë konceptuar nga Mudo si një oaz relaksi për tu lidhur me natyrën në mënyrën më të rehatshme të mundshme.

0

MudoAlbania - Outdoor - homepage

OFERTA

Mund të pajiseni me Kartën e Klientit Mudo duke u regjistruar pranë showroom-it tonë dhe do të perfitoni 15% zbritje per çdo blerje tuajën!

detaje

REHATI & STIL ME

MUDO ACCESSORIES

Dekori perfekt për një shtëpi me stil. Koleksioni ynë i kuruar i aksesorëve nis nga vazot elegante, jastëqet me motive, statuja e silueta, miniatura e shumë më shumë…

OUTDOOR CATALOG